Search This Blog

Sunday, 9 December 2012

DISEMBER 2012-10HB

rasa nya mcm dah xde masa nak sggah blog ni...
pelik kn???
setiap manusia telah d beri 24 jam sehari,kita nya kena plan betul2
entah lah...
hidup setiap org ada citer tersendiri...
aq bgun awal pagi siap kan keperluan elena dll

mungkin ada rezeki,mkin akan tambah ahli family baru lg
planing nye tgu elena umur setahun ker/besar ckit
iyelah...brapa lama kahwin,lmbat dapat rezeki
ni umur nak masuk 26 tahun,hubby pula masuk29 tahun
jd ingat kn tmbah ahli dlm masa terdekat dan stop sekejap untuk fokus pd membesarkan,\
mendidik&mengasuh untuk masa yg pjg.

dah dapat princess,harap2 tuhan berikan rezeki prince pula...AMIN
TP
EN.HUBBY KATA XPE BABY GURLZ OR BOY,SAMA JER ANAK..
JNJI SIHAT,SEMPURNA & CKUP SGALANYA.

masa berputar tlalu pantas,
sentiasa meninggalkan kita tp yg pasti MATI akan memisahkan kita,

pagi aq keje balik malam,seminggu 2 kali aq akan balik lewat mkin hingga
jam 11.30 malam
ambil anak,balik umah masak..cuci baju & kemas2 apa yg patut.
waktu tido mkin jm 12++ t/mlm.

pagi jm 630 aq dah mula wat keje umah balik..
dah bersiap suma,antar anak g umah pengasuh
aq masuk keje,hubby pun mcm tu

apabila gaji sikit, aq mula gabra
tp bila rezeki lebih...aq bersyukur & aq akan ingat dulu 'anak'
dah kira ok,hubby bayar umah..motor..api air..dapur dll
aq cuma cover sume keperluan anak,keperluan aq & saving sikit2.....

hidup aq bahagia bersama suami dan anak
syukur tuhan berikan hidup yang ringkas pada ku
aq x minta lebih cuma agar hidup kami sentias d berkati,d rahmati..

elena dah 8 bulan
da besar dia....
skrg aq da ada kawan tinggal kat umah...hihihi