Search This Blog

Wednesday, 6 March 2013

elena

elena lagi batuk hari ni,
ada panas sikit badan..selesema lg ada.
kecian anak ummi ni,baru jer kebah demam tumbuh gigi
xsampai seminggu dah sakit balik.
betul gak kata mak sedara aq,baby selagi umur setahun ke bawah
mcm2 sakit & karenah.
elena ni jenis susah nak tidur,
tapi bila dah tidur,memang nyenyak..

ada benda yg aq masih risaukan,msuk 26hb ni..
elena menginjak usia setahun tp dia masih belum pandai memulakan langkah kakinya..

aq tahu yang penting kesihatan dia,
mkin jga aq ni 'terpengaruh' dgn pertanyaan org sekeliling
yg asyik tnya perkembangan elena.

walau sesibuk mana kje sekalipun,
aq cuba untuk spend quality time untuk elena
tp,
berlainan ngn papa dia.aq malas nak tegur mr.hubby
pandai2 fikir lah..lau anak tu asyik nak kepit ummi dia!!

 
 
 
 
parent mana xnak berikan yg terbaik untuk anak2..??
sama lah ngn aq,
aq berdoa mudah2an anak2 ku nanti bisa menjadi anak yg soleh solehah,bjaya dunia akhirat & xlupa akhirat.

oh yea!!
hampir terlupa,22-24 hb ni ada expo mom & baby kat DANGA CITY MALL,JOHOR.sesapa nak gi,jom kita serbu!!!

paling penting nak borong PET PET untuk elena...
selebihnya 'window' shopping..hahaha..